Články v kategórii

Strava

Ľadová kráľovna - zmrzlina

Nedávno som zaregistrovala na facebooku, že sa koná festival v jedení zmrzliny, čo v preklade pre mňa znamená „hromadné ničenie zdravia“. Zmrzlina patrí svojím zložením k najnezdravším potravinám, ktoré ľudstvo vymyslelo. Prečo? Rozoberme si to podrobnejšie.

Kategória
Strava
17.6.2016
Čítať ďalej→

14 otázok, ktorými nedáme vegetariánom pokoj

Keď sa rozhodnete jedného dňa, že nebudete jesť mäso, prípadne žiadne živočíšne produkty, pripravte sa na to, že sa stanete terčom rôznych posudzovaní či hodnotení. Nie je to vždy ľahké. Hlavne keď to počúvate aj po rokoch a stále od tých istých ľudí. Je zopár otázok, ktoré sa asi ľuďom nikdy nezunujú a poviem vám, niekedy je ťažké ich ustáť aj pre skúseného jógina.

Kategória
Strava
5.5.2016
Čítať ďalej→

Delená strava - správne či nesprávne kombinácie jedál

O delenej strave ste už určite počuli. Častokrát sa volí ako forma diety. No v skutočnosti je to jeden z veľmi dôležitých faktorov pri našom zdraví. Ako vplývajú jednotlivé nesprávne kombinácie jedál na naše telo? Čo s čím áno a čo s čím nie?

Kategória
Strava
4.5.2016
Čítať ďalej→

Prečo konzumovať celozrnné obilniny?

Obilniny sú v dnešnej dobe veľmi známou potravinou, veď napokon už naši predkovia ich poznali. Zatiaľ však veľmi malé percento populácie ukrýva v svojich potravinových zásobách obilniny vo forme celého zrna. Prečo by tam mali byť? Aké sú ich prínosy? Čo všetko dokážu?

Kategória
Strava
20.4.2016
Čítať ďalej→

Ako používať hrašku - zdravé obaľovanie

Hraška už podľa svojho názvu vystihuje jej hlavnú zložku. Hraška je jemná ochutená hrachová zmes, ktorá výborné nahradí klasický trojobal. Na rozdiel od neho je zdravá, bohatá na vlákninu, horčík a zinok. Neobsahuje lepok ani cholesterol. Pracuje sa s ňou veľmi jednoducho a výborne chutí.

Kategória
Strava
17.4.2016
Čítať ďalej→

Ako používať ume ocot

Umeocot má v kuchyni množstvo využitia, no takisto aj v domácej lekárni. Tento fialový slano-kyslý mok vám zmení energiu jedla na výrazne uzdravujúcu. Nemal by chýbať v žiadnej domácnosti, hlavne u tých bežných konzumentov. Ako s nim narábať a kde všade ho použiť sa dozviete v článku.

Kategória
Strava
5.4.2016
Čítať ďalej→

Učím sa od najlepších
odovzdávam to najlepšie

Akreditovaný terapeut metódy Cesta
Conscious company ltd., UK
Inštruktor jogy 1. kvalifikačného stupňa
Európska jogová akadémia, SR
Terapeut tradičnej čínskej medicíny
Akadémia tradičnej čínskej medicíny
Plant-based nutrition certificate program graduate
T. Colin Campbell Center for Nutrition Studies, eCornell, USA
Môj hlad po poznaní je neutíchajúci. Okrem vyššie uvedených certifikovaných programov som absolvovala stovky kurzov v oblasti seba rozvoja a zdravia. A stále absolvujem. V minulosti som tiež pracovala vo farmaceutickom priemysle, kde som mala možnosť vzdelávať sa u viacerých uznávaných lekárov v oblasti gynekológie, urológie, imunológie a dermatológie. Svoje poznatky som následne odovzdávala na mnohých konferenciach a prednáškach pre odbornú verejnosť.
Systemické konštelácie
Počatie a gravidita v čínskej medicíne
Nutričné poradenstvo a výživa
Tantra a zdravá sexualiita
Telové odzbrojovanie
Master lover online course
Self cervix, Being a lover
Kurzy Yoni masáž, Lingam masáž, Yoni vajíčko
Kurzy Ženská ejakulácia, Ženský orgazmus, Bondage, Vaginálne mapovanie a odzbrojovanie
Trauma release
Zdravé varenie - Makrobiotika, vegánska, vegetariánska a raw strava, strava podľa 5 elementov
Alternatívne smery - homeopatia, ajurvéda, meditácie, fytoterapia, naturopatia, očistné metódy, smiechoterapia, muzikoterapia
Masážne terapie - Reflexná terapia, su-jok terapia, shiatsu
Biológia ľudského tela a anatómia
Ženské semináre
Pobyt v tme
Mindfullness, Osho meditácie
Samovzdelávanie
Kliknutím na “Beriem na vedomie” súhlasíte s ukladaním cookies vo vašom zariadení za účelom skvalitňovania tejto stránky a zážitku počas jej používania.