Pestrá zmes korenín

Ako používať hrašku - zdravé obaľovanie

V zdravom tele zdravý duch. No a kde inde začať, keď chceme mať zdravé telo, než pri správnej výžive. Mne zdravá strava to moje zachránila. Je veľmi dôležité, aké potraviny konzumujeme, nakoľko z nich čerpáme najdôležitejšie látky pre náš organizmus. Výživových smerov a názorov je veľa, ja vám poskytnem celostný pohľad.

Hraška už podľa svojho názvu vystihuje jej hlavnú zložku. Hraška je jemná ochutená hrachová zmes, ktorá výborné nahradí klasický trojobal. Na rozdiel od neho je zdravá, bohatá na vlákninu, horčík a zinok. Pracuje sa s ňou veľmi jednoducho a výborne chutí.

Použitie

Obaľovanie

Najčastejšie sa hraška používa na obaľovanie. Môžete v nej obaľovať mäso, ryby, akékoľvek vegetariánske náhrady mäsa (robi mäso, tempeh, tofu, a i.) či rôznu zeleninu.

Postup: najprv obalíme potravinu v suchej hraške /ak je to potravina suchšia, ako napr. zelenina, tak ju predtým trochu namočíme/. Následne si vytvoríme husté cestíčko - zmiešame hrašku s vodou - a obalíme potravinu v nej. Takto pripravenú potravinu vyprážame na oleji. Pozrite si recept na zdravé rezne.

Zahusťovanie

Hrašku môžete použiť aj na zahusťovanie. Používa sa presne tak ako múka, stačí ju prisypať podľa potreby. Múku môže nahradiť úplne alebo čiastočne /dajú sa kombinovať/. Zahusťovať môžete rôzne polievky, omáčky, či šťavy.

Rada na záver

Hraška je v porovnaní s trojobalom oveľa zdravšou formou. Ak aj patríte k ľuďom, čo si robia radi klasické rezne, urobte aspoň kompromis pri obaľovaní. Telo sa vám odvďačí.

Heading 1

Heading 2

Heading 3

Heading 4

Heading 5
Heading 6

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Block quote

Ordered list

  1. Item 1
  2. Item 2
  3. Item 3

Unordered list

  • Item A
  • Item B
  • Item C

Text link

Bold text

Emphasis

Superscript

Subscript

Učím sa od najlepších
odovzdávam to najlepšie

Akreditovaný terapeut metódy Cesta
Conscious company ltd., UK
Inštruktor jogy 1. kvalifikačného stupňa
Európska jogová akadémia, SR
Terapeut tradičnej čínskej medicíny
Akadémia tradičnej čínskej medicíny
Plant-based nutrition certificate program graduate
T. Colin Campbell Center for Nutrition Studies, eCornell, USA
Môj hlad po poznaní je neutíchajúci. Okrem vyššie uvedených certifikovaných programov som absolvovala stovky kurzov v oblasti seba rozvoja a zdravia. A stále absolvujem. V minulosti som tiež pracovala vo farmaceutickom priemysle, kde som mala možnosť vzdelávať sa u viacerých uznávaných lekárov v oblasti gynekológie, urológie, imunológie a dermatológie. Svoje poznatky som následne odovzdávala na mnohých konferenciach a prednáškach pre odbornú verejnosť.
Systemické konštelácie
Počatie a gravidita v čínskej medicíne
Nutričné poradenstvo a výživa
Tantra a zdravá sexualiita
Telové odzbrojovanie
Master lover online course
Self cervix, Being a lover
Kurzy Yoni masáž, Lingam masáž, Yoni vajíčko
Kurzy Ženská ejakulácia, Ženský orgazmus, Bondage, Vaginálne mapovanie a odzbrojovanie
Trauma release
Zdravé varenie - Makrobiotika, vegánska, vegetariánska a raw strava, strava podľa 5 elementov
Alternatívne smery - homeopatia, ajurvéda, meditácie, fytoterapia, naturopatia, očistné metódy, smiechoterapia, muzikoterapia
Masážne terapie - Reflexná terapia, su-jok terapia, shiatsu
Biológia ľudského tela a anatómia
Ženské semináre
Pobyt v tme
Mindfullness, Osho meditácie
Samovzdelávanie