Ingrediencie
- mrkva
- petržlen
- červená šošovica
- garam masala
- kurkuma
- rasca
- morská riasa Arame
- morská soľ
- ryžová miso pasta
- voda
Postup
- Nakrájame si zeleninu a dáme ju variť do vody spolu s morskou riasou.
- Množstvo vody určujeme podľa toho, ako dlho chceme vývar variť. Varíme min. 1 hod.
- Potom pridáme červenú šošovicu, soľ a korenie a necháme variť ďalších 20 min.
- Na konci pridáme Miso.
Prečítajte si ako používať pastu Miso a prečo je dobré robiť dlho varené vývary.
Rada na záver
Varte vývar čo najdlhšie, aby ste získali čo najviac tepla do tela.
Heading 1
Heading 2
Heading 3
Heading 4
Heading 5
Heading 6
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.
Block quote
Ordered list
- Item 1
- Item 2
- Item 3
Unordered list
- Item A
- Item B
- Item C
Bold text
Emphasis
Superscript
Subscript