Ingrediencie
- uvarená fazuľa (so soľou a morskou riasou)
- paradajková omáčka Toscana
- Bio kečup
- garam masala
- provensálske korenie
- kurkuma
- tahini pasta
Postup
- Všetky ingrediencie okrem tahini zmiešame dokopy a necháme variť 5-10min.
- Na konci pridáme tahini a všetko spolu rozmixujeme.
Takto pripravenú pomazánku môžete použiť do raňajkovej kaše, alebo si ju natrieť napr. na ľanové krekry.
Rada na záver
Ak použijete fazuľu azuki a necháte ju dlhšie variť, nemusíte použiť mixér, stačí premiešať vareškou.
Heading 1
Heading 2
Heading 3
Heading 4
Heading 5
Heading 6
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.
Block quote
Ordered list
- Item 1
- Item 2
- Item 3
Unordered list
- Item A
- Item B
- Item C
Bold text
Emphasis
Superscript
Subscript