Máte radi arašidové maslo, no radi by ste si pripravili jeho zdravšiu verziu? Je to možné a chutí výborne. Výhody takéhoto masla:
- pri klasickej verzii sa používajú arašidy, ktoré sú náchylné na plesne, takže by sa mali konzumovať minimálne
- klasické maslo obsahuje biely prípadne trstinový cukor
- arašidové maslo z obchodu častokrát obsahuje navyše farbivá, či éčka
Iba 2 ingrediencie
- tahini (sézamová pasta)
- stévia
Postup
- Zmiešajte tieto dve zložky spolu a získate úžasnú maškrtu.
Sézam patrí k najbohatším potravinám na vápnik, čo prospeje vašim kostiam. Maslo môžete použiť na kvalitný kváskový chlebík, prípadne papať iba samostne ako maškrtu. Takto pripravené maslo pripomína častokrát aj bielu Nutellu.
Rada na záver
Kúpte si kvalitné tahiny /100% sézamovú pastu/. Steviu môžete nahradiť aj medom.
Heading 1
Heading 2
Heading 3
Heading 4
Heading 5
Heading 6
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.
Block quote
Ordered list
- Item 1
- Item 2
- Item 3
Unordered list
- Item A
- Item B
- Item C
Bold text
Emphasis
Superscript
Subscript