Ingrediencie
- kyslá kapusta
- údený tempeh
- cibuľa
- hríby
- červená paprika
- čierne korenie
- voda
- sezamový olej
Postup
- Cibuľu si osmahneme na oleji, pridáme najemno nakrájané hríby a chvíľu podusíme.
- Potom pridáme papriku, čierne korenie, kapustu a vodu. Varíme min. 1 hodinu.
- Na konci pridáme na malé kúsky nakrájaný tempeh, predtým osmahnutý na oleji. Varíme ďalších 15 min.
Tip
Čím dlhšie budete kapustnicu variť, tým väčšie teplo do tela dostanete. Preto odporúčam variť kapustnicu čo najdlhšie.
Chcete sa naučiť lepšie a zdravšie variť? Objednajte sa na osobnú konzultáciu.
Heading 1
Heading 2
Heading 3
Heading 4
Heading 5
Heading 6
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.
Block quote
Ordered list
- Item 1
- Item 2
- Item 3
Unordered list
- Item A
- Item B
- Item C
Bold text
Emphasis
Superscript
Subscript