Ingrediencie
- reďkovka
- zelený šalát
- paradajka
- zelená špargľa
- zeleninové korenie
- paradajkový pretlak
- ume ocot
- ľanové semiačka
Postup
- Nakrájame si reďkovku, šalát a paradajku.
- Na panvičke zohrejeme na malé kúsky nakrájanú a uvarenú špargľu, ktorú podlejeme pretlakom a dochutíme korením.
- Necháme dusiť 5 min. a potom pridáme do čerstvej zeleniny.
- Dochutíme ume octom a pomletými semiačkami.
Šalát vyživuje našu slezinu a žalúdok, no takisto pečeň a žlčník. Nazývam ho "švindľovaným", lebo vďaka krátkej tepelnej úprave mu stiahnem chlad, ktorý má v sebe surová zelenina. Na obrázku je dozdobený mandľovými lupienkami a pečeným hokaidom.
Heading 1
Heading 2
Heading 3
Heading 4
Heading 5
Heading 6
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.
Block quote
Ordered list
- Item 1
- Item 2
- Item 3
Unordered list
- Item A
- Item B
- Item C
Bold text
Emphasis
Superscript
Subscript