Ingrediencie
- údený tepmeh
- cícer
- mrkva
- cibuľa
- majoránka
- soľ
- tahini
- olej
Postup
- Tempeh si nakrájame na oválky a orestujeme z oboch strán na oleji. Restujte vždy pomaly.
- Uvarený cícer si podusíme na cibuľke spolu s krátko povarenou mrkvou.
- Pridáme soľ, majoránku a dusíme spolu 5min.
- Na konci pridáme tahini a zmes rozmixujeme.
Jedlo môžeme podávať napr. s ryžou natural. Takýto pokrm vyživuje našu pečeň a slezinu.
Rada na záver
Pokiaľ máte cícer pripravený dopredu francúzskou sterilizáciou, tak je jedlo urobené do 10 min.
Heading 1
Heading 2
Heading 3
Heading 4
Heading 5
Heading 6
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.
Block quote
Ordered list
- Item 1
- Item 2
- Item 3
Unordered list
- Item A
- Item B
- Item C
Bold text
Emphasis
Superscript
Subscript