Ingrediencie
- 2 ks údený tempeh
- 200 g jazmínová ryža
- 1 ks hlávková kapusta
- 1 ks cibuľa
- mletá červená paprika
- mleté čierne korenie
- himalájska soľ
- sezamový olej
- 1l 100% paradajková šťava
Postup
- Z kapusty vyrežeme hlúb a zbytok dáme variť do vriacej vody.
- Ako listy mäknú, postupne ich orezávame a kapustu dáme späť do vriacej vody, až kým neorežeme posledné listy.
- Ryžu umyjeme a dáme ju variť na 5 minút, scedíme a necháme vychladnúť.
- Do ryže pridáme nastrúhaný tempeh, vychladnutú upraženú cibuľku s červenou paprikou, soľ, čierne korenie a 1/3 paradajkovej šťavy.
- Vychladnuté kapustné listy plníme pripravenou zmesou, ktoré zatočíme a na koncoch zatlačíme, aby nám zmes nevytiekla.
- Na dno hrnca dáme kapustné listy (voľné) a na ne poukladáme tie naplnené.
- Zalejeme zvyšnou paradajkovou šťavou, rozmiešanou s vodu a soľou. Varíme pomaly 40 minút.
Heading 1
Heading 2
Heading 3
Heading 4
Heading 5
Heading 6
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.
Block quote
Ordered list
- Item 1
- Item 2
- Item 3
Unordered list
- Item A
- Item B
- Item C
Bold text
Emphasis
Superscript
Subscript