Ingrediencie
- 1 tekvica hokaido (veľkosť nechám na vás)
- soľ
- sezamový olej
- voda
Postup
- Tekvicu hokaido si dobre umyjeme a potom rozpolíme.
- Vyberieme zvnútra semiačka, ktoré si môžeme nechať na vývar, na sušenie, alebo ich vyhodiť.
- Následne si tekvicu nakrájame na mesiačiky. Hokaido nešúpeme!
- Nakrájané hokaido ukladáme na plech, pokropíme trochou oleja, podľa potreby osolíme a podlejeme malým pohárom vody.
- Dáme piecť do rúry na 20 min pri 180 °C.
Takto upečené hokaido môžeme použiť ako prílohu alebo ho môžeme konzumovať samostatne.
Heading 1
Heading 2
Heading 3
Heading 4
Heading 5
Heading 6
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.
Block quote
Ordered list
- Item 1
- Item 2
- Item 3
Unordered list
- Item A
- Item B
- Item C
Bold text
Emphasis
Superscript
Subscript