Ingrediencie
- kukuričná polenta
- bataty
- mrkva
- cuketa
- rasca
- grilovacie korenie
- soľ
- voda
Postup
- Do vriacej vody pomaličky sypeme polentu, až kým nám poriadne nezhustne.
- Po zahustení varíme ešte 5 min.
- Potom ju vylejeme do srnčieho chrbáta, necháme vychladnúť a následne krájame na knedlíky.
- Pre výraznejšiu chuť ich môžete poliať Tamari omáčkou.
- Zeleninu si nakrájame na malé kocky a dáme ju dusiť s malým množstvom vody (iba podlejeme).
- Po pár minútach pridáme soľ a dusíme ďalších 20 min.
- Pridáme korenie a necháme dusiť posledných 5 min.
Takýmto pokrmom vyživíte najmä slezinu a žalúdok.
Heading 1
Heading 2
Heading 3
Heading 4
Heading 5
Heading 6
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.
Block quote
Ordered list
- Item 1
- Item 2
- Item 3
Unordered list
- Item A
- Item B
- Item C
Bold text
Emphasis
Superscript
Subscript