Ingrediencie
- červená quinoa
- pšeno
- hokaido
- veľká tmavá fazuľa
- dusená zelenina
- tahini
- Tamari
- pomleté ľanové semiačka
Postup
- Hokaido si nakrájame na malé kúsky a dáme variť do vody.
- Keď voda zovrie, pridáme štipku soli. Varíme cca 15 min, kým je hokaido mäkké.
- Do dusenej zeleniny pridáme uvarenú veľkú fazuľu (fazuľu si môžete pripraviť dopredu francúzskou sterilizáciou), chvíľku spolu ešte podusíme.
- Na konci pridáme trošku Tamari a tahini.
Ja som použila na dusenú zeleninu cuketu, paradajku, sušenú paradajku, hríby a cibuľu. Vy môžete použiť akúkoľvek máte doma.
Podávame s quinoou zmiešanou s pšenom a s malým zeleninovým šalátom. Zrno posypeme semiačkami.Takýto pokrm vyživí najmä vašu slezinu a žalúdok, no takisto obličky a močový mechúr.
Heading 1
Heading 2
Heading 3
Heading 4
Heading 5
Heading 6
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.
Block quote
Ordered list
- Item 1
- Item 2
- Item 3
Unordered list
- Item A
- Item B
- Item C
Bold text
Emphasis
Superscript
Subscript