Ingrediencie
- červená šošovica
- mrkva
- farebná ryža
- tahini
- umeocot
- koreniny (garam masala, rasca, grilovacie korenie)
- cibuľa
- olej
Postup
- Osmažíme si cibuľu na oleji do zlatista.
- Pridáme uvarenú červenú šošovicu a koreniny.
- Podusíme spolu 10min. Na konci pridáme umeocot.
- Zvlášť si nakrájame mrkvu, ktorú osmažíme 3 min na suchej panvičke, iba vo vlastnej šťave.
- Mrkvu pokvapkáme na konci tahiny pastou. Podávame s farebnou ryžou a kvasenými uhorkami. Ryžu môžeme dochutiť riasou Kelp.
Heading 1
Heading 2
Heading 3
Heading 4
Heading 5
Heading 6
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.
Block quote
Ordered list
- Item 1
- Item 2
- Item 3
Unordered list
- Item A
- Item B
- Item C
Bold text
Emphasis
Superscript
Subscript