Som na toto pripravená?

Často počúvam od žien: „Neviem, či som na toto pripravená. Potrebujem si premyslieť, či som. Potrebujem ešte spracovať to, čo sa udialo. Neviem, či už nastal ten čas správny. Čo si ty myslíš???“ Prečo sa nám to premieľa hlavou a kto to vlastne hovorí?

Často počúvam od žien: "Neviem, či som na toto pripravená. Potrebujem si premyslieť, či som. Potrebujem ešte spracovať to, čo sa udialo. Neviem, či už nastal ten čas správny. Čo si ty myslíš???"

Momentálne (písané v čase začiatku Korony a lockdownu) som zavretá doma na samotke v lese, pracujem oveľa menej, nakoľko sa mi zrušili semináre, takže vačšinu času venujem naozaj iba sebe. Prináša mi to veľmi veľkú hĺbku do oboch smerov (aj toho tienistého, aj toho svetelného). No a v tejto poslednej dobe sa mi otvorila nová dimenzia Mňa, mojich možností.. začala som Vidieť. Predtým som "iba" Cítila", že sa stane, no teraz sa otvorilo niečo nové. Teda nie že by som predtým nevidela :))), ale teraz som zacala Vidieť trošku ináč. Najprv som si myslela, že sú to iba predstavy, vizualizácie. Hore sa ale veľmi dobre zasmiali a ukázali mi, ako to je. Tie veci sa začali napĺňať. Ale nie že za mesiace, týždne. Ale do hodín, max do jedného dňa. A neboli to veci, ktoré som mohla akokoľvek predvídať, že by sa stali. Nič tým veciam predtým nenasvedčovalo. Vidím osobu, ktorá niečo prežíva a vidím aj čo prežíva. A na druhý deň mi zavolá, povie mi to a chce sa o tom poradiť. No a teda poviem vám, že ma to na začiatku vystrašilo... cítim veľa vecí už roky, no nikdy som nemala jasné vidiny toho, čo sa stane. Prvá myšlienka bola, že to chcem zastaviť. Ale veľmi rýchlo som si uvedomila, že to sa nedá. resp. že Ja to zastaviť nechcem. Ten, kto to chce zastaviť je iba moje Ego.

"Neviem, či som na toto pripravená. Potrebujem si premyslieť, či som. Potrebujem ešte spracovať to,  čo sa udialo. Neviem, či už nastal ten čas správny. Čo si ty myslíš???"

  1. Všetko, čo si máš zažiť, si tvoja duša vybrala, že si má zažiť. A ty to nijako neovplyvníš.
  2. V momente, keď si pripravená si to zažiť, príde učiteľ. Učiteľ môže byť v podobe osoby alebo zážitku. Ak ti už tento učiteľ do života prišiel, tak si pripravená. Jediný, kto nie je pripravený, je tvoje Ego. Duša chce byť VEDOMÁ! Ego nie! Čím viac sa stávaš vedomá, tým viac zomiera tvoje ego. No a čo bude robiť niekto, kto zomiera? Bude bojovať o život! Tak vyskúša taktiky, ktoré mu vždy zabrali... "Spochybním ju. Veď itak si neverí, poviem jej, že nie je pripravená, že potrebuje viac času. Že všetky ostatné ženy/ľudia sú viac vedomí a zvládajú to, no ona jediná to nezvláda." ALE duša chce byť vedomá hneď!!! Ona žiaden čas nepotrebuje. Je to vaše Ego, ktoré vás stiahne späť do ulity. Do ulity,  kde si hovie a je mu tam výborne. Kde sa ľutuje, aký má život, ako nie je pripravené, ako nevie, čo cíti, ako NEVIE! Ego je to, ktoré nevie. Duša vie. Ono vám povie, že toto bolo náročné, to nemôžeš takýmto tempom ísť a takto púšťať emócie, oslobodzovať sa, odísť z práce, opustiť manžela, zacaž žiť! Pretože by zomrelo a TY si začala žiť.
  3. Pre dušu iná cesta než cesta vedomia neexistuje. Keď vám príde do života učiteľ, príjmite ho. To, ako to už dopadne (verte či nie), nie je dôležité. Pretože je to presne tak, ako si to máte zažiť. Prečo si myslíte, že vám príde do života ten človek alebo ten zážitok? Na to, aby ste sa mu otvorila a zažila si to. Čím viac boja, odporu, nespokojnosti, pochybností tam bude, tým viac dovoľujete vášmu Egu vás ovládať a žiť nevedomý život."Neviem, či som na toto pripravená. Potrebujem si premyslieť, či som. Potrebujem ešte spracovať to,  čo sa udialo. Neviem, či už nastal ten čas správny. Čo si ty myslíš???" Vždy, keď budete počuť tieto slová, vedzte, že nehovoríte Vy alebo vaše Ego. To je prvý krok - uvedomenie. Druhý je už samotné konanie - čo s tým urobíte?
  4. Prestaňte sa spochybňovať, dôverujte životu, dôverujte intuícii, nasledujte svoju dušu. Chyťte sa tej možnosti, ktorá vám do života príde, vyhrňte si rukávy a choďte do toho. Kedy chcete zacať byť štastné, keď nie teraz? Správny čas neexistuje, existuje iba TU a TERAZ. Ja idem rozvíjať svoje Videnie. Čo urobíte vy?

Ďalšie články v kategórii

Psyché

Temnota duše

Koľkokrát v živote si môžeme zažiť dno? Koľkokrát v živote si môžeme zažiť temnotu? Koľkokrát si môžeme zazit Fénixa? Myslíte, že existuje nejaká hranica? Ja myslím, že nie. 

Kategória
Psyché
27.3.2024
Čítať ďalej→

(Ne)Tvárme sa tak kyslo

Určite ste sa už stretli s tým, že sa na vás ľudia vrhali s otázkami: „Čo ti je? Prečo sa tak tváriš? Stalo sa ti niečo?“ A väčšinou k tomu stačí úplne máličko, len sa neusmiať. Na záujme o ľudí, na ktorých nám záleží, nie je samozrejme nič zlé. Ak sa však z toho stáva hodnotenie, nie je to už o láske, no o tom, ako (ne)komfortne nám samým v tom je. U nás doma bol takýto človek označovaný ako „kakabus“. 

Kategória
Psyché
25.10.2023
Čítať ďalej→

Učím sa od najlepších
odovzdávam to najlepšie

Akreditovaný terapeut metódy Cesta
Conscious company ltd., UK
Inštruktor jogy 1. kvalifikačného stupňa
Európska jogová akadémia, SR
Terapeut tradičnej čínskej medicíny
Akadémia tradičnej čínskej medicíny
Plant-based nutrition certificate program graduate
T. Colin Campbell Center for Nutrition Studies, eCornell, USA
Môj hlad po poznaní je neutíchajúci. Okrem vyššie uvedených certifikovaných programov som absolvovala stovky kurzov v oblasti seba rozvoja a zdravia. A stále absolvujem. V minulosti som tiež pracovala vo farmaceutickom priemysle, kde som mala možnosť vzdelávať sa u viacerých uznávaných lekárov v oblasti gynekológie, urológie, imunológie a dermatológie. Svoje poznatky som následne odovzdávala na mnohých konferenciach a prednáškach pre odbornú verejnosť.
Systemické konštelácie
Počatie a gravidita v čínskej medicíne
Nutričné poradenstvo a výživa
Tantra a zdravá sexualiita
Telové odzbrojovanie
Master lover online course
Self cervix, Being a lover
Kurzy Yoni masáž, Lingam masáž, Yoni vajíčko
Kurzy Ženská ejakulácia, Ženský orgazmus, Bondage, Vaginálne mapovanie a odzbrojovanie
Trauma release
Zdravé varenie - Makrobiotika, vegánska, vegetariánska a raw strava, strava podľa 5 elementov
Alternatívne smery - homeopatia, ajurvéda, meditácie, fytoterapia, naturopatia, očistné metódy, smiechoterapia, muzikoterapia
Masážne terapie - Reflexná terapia, su-jok terapia, shiatsu
Biológia ľudského tela a anatómia
Ženské semináre
Pobyt v tme
Mindfullness, Osho meditácie
Samovzdelávanie